Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dagen blev


Rutig!


En dag gick du där
helt oigenkänlig
rutigt klädd från topp till tå
med hög hatt i vitt svart randigt

Du log åt alla
spelade lite på din
gamla blockflöjt
och visslade emellanåt

Jag blev stående på
Bagar Runstensgatan med
min tunga matkasse
tjocka stickiga vintertröja
som förstenad

Tjenare skrek du till mig
stannade bredvid mig
tog min tunga matkasse
som om du kände mig




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström