Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ogripbart.


Blå moln


dina fötter har mardrömmar.
misshandlade, meningslösa
tas de bort på grund av infektion.
låtsas nu vara ur existens.

jag skulle inte
lita på vakna konsekvenser
om inte också den mörka makten
hade hyrda händer.

i blå moln
lutar jag mig över dig.
jag kommer till och med dit du ska
och jag kommer att göra ont.




Fri vers av Koloristen
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-14 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen