Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojkens urkraft

Dansar fram

Över fjäll

Och stigars djup

Ser stjärnorna

Tindra

Lyssna här

Jojkens urkraft

Genom moder jord

Stämma

Ta imot

I hjärtas rum

Se upp mot himlen

Örnen  svävar

Talar  om svår tid

Jojken

Lockar 

Fram vargen

Dansar i cirkel

Friheten

Modet styrkan

Förmedlas

Ett starkt folkslag

Värnar om kärleken

Tid stanna till

Ta i mot

Få fred

Jojken  lever vidare




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-14 17:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint flöde i denna .
2022-11-16

  alicja lappalainen VIP
med din dikt uppmärksammar du den samiska kulturen. Tack.
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP