Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I skydd av mörkret.


Det är inte morgon


natten är inte en tid
utan en plats
att säkert passera osedd




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen