Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villovägar

På villovägar 

som går kors

och går tvärs

över dina 




Fri vers av Quasimodo
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-20 11:49



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Fint!
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo