Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Präktigheten

I tidning för hyresgästers rättigheter
har det flera nummer i rad varit nån
präktig bulgurhipster som stått i köket
sitt och vispat ihop jädra granola.

Präktigt till tusen med
kravmärkta glasögonbågar,
fjällräven på ryggen och
cykelhjälm inomhus.

Vad fiffiga veganrecept
har med bostadspolitiken att
göra vore intressant att få svar på.
Kan man motverka ombildningar
genom att gå över till havremjölk?




Övriga genrer (Satir) av rostspik VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-21 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha! Underbart.
2022-11-22

  MaLo VIP
Man kan kanske vispa ihop lite läckert kikärtsfluff och dekorera ett gigantiskt pepparkakshus som går att hyra ut?
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP