Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar

 

 

Människor är som öde öar

öar utan rot och grund.

Driver kring på mörka vatten

utan botten utan strand.

Stöter ihop, driver tillsammans

tills vågorna sliter isär.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-22 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP