Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Fylleridikt"


E ikt m Sv ge

L s  är  n  ikt om Sve    e,
 m sko  n oc   m  erge´
 ch rö a dal  hä   en
oc  su  n i  i   v st  n!

 ä   h    n d       m      rig ,
o       ge   h o  b      ´
o      d      a     st
  h   pe   n   ä  e  !  

 




Skapa | Skriva av Ulf Carlsson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-11-22 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP