Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag på höstlig


Sjö!


Du saknade allt
spaden i sandlådan
cigaretterna i tändsticksasken

Dina svärord hamnade
i näten för strömmingen
du skulle fånga

Ekan ville inte bli rodd hem
utan årorna vägrade röra sig
där du satt i båten

Mindes inte orden i sången
Ro Ro till Fiskeskär
inte vissla den ens

Gammelgäddan stor och präktig
lurade i vassen och gav
dig förvånande ögon




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-23 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström