Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du förstår inte än, lilla vän.


Hjärteljud


de finns i ditt hjärta,
i bröstbenen.
ljuden du inte gör
vet hur man gör,
vad man ska göra med dig.
men att knäböja,
men att skrika tillbaka,
men att undra vad, vem,
som skickade det ekot.
evigt ute,
för alltid i färd
kanjoner lång
om så bara bakom benen
av ditt lilla kvinnohjärta.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-24 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen