Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 7 5


Haiku? (Frihaiku)

Jag skriver den nu

funderandes över hur

med några få ord.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-25 17:01



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Haiku, frisläppt från tidens ström. Direktpoesi, intressant !
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP