Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etsar sig därvid

 

I sunnan väcks våra känslor

håller sig stramt i tysthet

begär ingen tid att hämta

behöver ingen stund att finna.

 

Sunnan smeker oss tillsammans

lindar de sköraste kärlekstrådar

runt våra innerligaste tankar

och etsar sig därvid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-25 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP