Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spa med dig i ett Ordbad


Helgen inleds i peelingens tecken
och med en het bastu i tankarna 

Jag laddar min morgonrock 
Med orddåd 
 
Bubbel dricker man i bubbelbadet.
Varmchoklad efter längdfärdskridskor
 
Jag vill ta ett skönt avslappnande,
löddrigt ordbad med dig
Tills vi blir alldeles rosiga om kinderna
och skrynkliga om fingrarna

Skämma bort med med Spa-behandling
För jag vill skrubba din kropp
Med masserande metaforer
Ta ett skönt avslappnande
löddrigt bubbel ...
*host blödande och förförande
Ordbad med dig 
berör dig med ord ...
Medan du lutar dig bakåt och njuter 
Sedan vill jag ge ditt huvudbry massage
och peeling with healing 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-25 21:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ett vackert ordbad!
Gillar!
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP