Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det slutar (Min kamp 2.22)

Nu vet jag inte varför

jag ser samma film i repris 

när det finns så många

osedda filmer och

jag vet inte varför

jag läser om böcker 

som jag läst förut

när det finns så många

olästa böcker;

 

jag antar 

att jag vill veta hur det slutar

även när jag vet att

det slutar illa.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-25 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP