Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gestalten


Ur det som är
växer den fram,

Gestalten.

Den skuggar din tillvaro,
den lockar fram dina minnen,
den är livet.

Här och nu.

Som varje våg,
snöflinga,
grässtrå eller höstlöv
är den unik och olik alla de andra.

I varje andetag
en ny gestalt.

Den bär på mer än alla delar.
Den är hel.
Helheten,
som omsluter ditt varande,
som blir ditt varande,
som är,

Gestalten.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-26 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP