Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terapi? Mindclearing?


Ovan? (Frihaiku)

Ovan molnen

lyser alltid solen?

Kan du se den?

 

Dina tankar

av kärlek kan skingra dem?

Må solen ge dig liv?

 

Tänk på sådant

som gör dig glad i hjärtat

och förlåt molnen.

 

För de vet inte bättre

de är bara moln i ditt sinne?

minnen från en svunnen tid.

 

Så släpp dem fria

låt himlen bli vackert blå

när solen lyser i ditt hjärta.

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-26 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP