Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terapi? Tidstjuvar är tankar man tänker på istället för att leva? De stjäl tid från ditt liv?


Tidstjuvar? (Tankar)

Rädsla,skuld och hat

är människans värsta tidstjuvar?

 

förlåt 

för din egen skull

för att kunna älska

dig själv?

 

För den som hatar

känner skuld  och rädslor

och har inte tid att leva?

 

 

 

förlåt för att kunna leva?

ditt liv?

 

 

Må du bli fri från tidstjuvarna?

 

Må du älska ditt liv!

 

 

Ett litet steg i taget kan förändra ditt liv?

 

Är du den du vill vara?

 

Vad kan du förändra hos dig själv för att må bättre?

 

Har du den kropp du vill ha?

 

Har du de relationer du vill ha?

 

Vad kan du förändra  hos dig själv?

 

Vilka är dina tidstjuvar?

 

Hur kan du bli av med dem?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-26 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP