Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Ljuger?

 

 

Du ljuger så bra

att alla tror på dina lögner

även jag?

 

Du ljuger varje dag

du ljuger så bra

att även du tror på dina lögner?

 

 

 

Du ljuger för att verka bra?

du ljuger för dig själv

för att verkligheten gör för ont?

 

 

 

Du har alltid ljugit för dig själv och andra

men blir lögnerna sannare då?

För att du ljuger så bra?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-26 12:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl ställda frågeställningar, snyggt infångat
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP