Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att lätta på trycket!


Kul?

 

Söka jobb är inte kul?

så nu längtar jag till jul

 

söka jobb, skriva cv å personligt brev i 8 timmar

leta jobb i röran tills man nästan svimmar

 

Söka jobb är inte kul?

så nu längtar jag till jul

 




Bunden vers (Rim) av Ninananonia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-11-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP