Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


EN GAMMAL VÄN

 

Jag känner redan hur kylan sprids

nedför hela min rygg

långt innan den verkligen kommit

 

muskler som nästan krampaktigt spänns

och som påverkar

hela min ganska så slitna kropp

 

jag fryser och ryser också

bara vid blotta tanken

på att solen inte längre ska värma mig

 

men det känns ändå som om

en gammal vän kommer

på ett förhoppningsvis mycket kort besök

 

nej så känn dig nu inte allt för hemma

kära vinter

för jag kommer ändå snart att lämna dig

 

min resa går dit där den metrologiska

högsommaren finns

jag flyr helt enkelt från dig …gamle vän

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-02 12:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Till Australien jag far
där är tvärtemot det vi har
2022-12-02

  Sparvögat VIP
Betagande~underbart foto!
Att fly från denna skönhet…
2022-12-02

  Öknens Ros VIP
Mycket vackert foto.
2022-12-02

  Öknens Ros VIP
Vintern sällan välkommen gäst, våren väntar vid horisonten.
2022-12-02

  Solstrale VIP
Gudomligt vackert foto!

Texten är starkt berörande!

Läsningen är som pricken över i.
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP