Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wordart- Flame of love


Love is?

Love

is

love?

love   is

is          love

love                is 

is                  peace

love                       is 

is                  light

love               is

is warmth

love is 

is

love

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP