Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro

I en mångkultur så vid, öppnar sig ett hav
där alla människor ska segla, utan några krav
man ser till allas lika värde, genom demokrati
det är dags för ljusa nätter, och att visa empati

genom globalisering, berikas allas vår kultur
med vänskap och hopp, en gemensam stor natur
låt oss alla känna, den största nyfikenhet
måtte det få råda, oändlig neutralitet

med jämlikhet i fokus, försvinner mörka dagar
allas lika värde, författas ned i lagar
genom antirasism, kan vi sedan anlägga en bro
som ska byggas utav drömmar, vår framtidstro

(C) Joakim Wadstedt, 2014.




Bunden vers (Rim) av Joakim Wadstedt
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-12-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Wadstedt
Joakim Wadstedt