Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon för oss alla

Tänka sig det finns, någon för oss alla
en med det extra, som får oss att falla
att vidga sina vyer, giver denna chans
som öppnar alla vägar, att finna en romans

för att lyckas på färden, genom hela livet
är det någonting som krävs, det är det stora klivet
tar man inte chansen, är risken stor för smärta
en vådlig tur jag har, nu funnit mig ett hjärta

ser ut över världen, som regnbågen målar
du är min sol, som värmer och strålar
stryker med handen, genom ditt hår
känner efter igen, så underbart jag mår

det finns en liten text, fylld av några ord
är skriven på en plats, vi kallar den för jord
författat själv med handen, det var det enda kravet
om bara du stranden, så skall jag vara havet

(C) Joakim Wadstedt, 2013.




Bunden vers (Rim) av Joakim Wadstedt
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-12-07 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Wadstedt
Joakim Wadstedt