Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


TILL PRISET AV ETT LIV

 

Din egen själ

den är så trasig

och ditt hjärta

så fyllt av sår

du spelar ändå

stolt din roll

trots allt du känner

det är sorg

 

du som var

så full av eld

men nu söker du

en gnista

ja du var

den galna clownen

som nu gråter

i sitt mörker

 

många brunnar

har du tömt

många krig

du trott dig vunnit

men alla de tårar

som nu faller

faller till priset

av ditt liv

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-08 09:21



Bookmark and Share


  Respons VIP
Sorgligt men vackert!
2022-12-10

  Kungskobran VIP
Så slog han sin sista kaprifol
stod på huvudet grät och gol
Clownen Jack av Nils Ferlin

2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP