Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivelaktigt

Luckra hjärnan, så seg och hård
Försök få känslor på ett artificellt
kämpetråg

Hjärtelut, det är akut

Här förgås en gråthiearki
där sista prioritet är gråtandet
(och låt så förbli)

Natten är döv och dagen
död
logiken bedragen

Det är dags, så göd
kroppen, dess inre kloak
smärtar, av glöd




Övriga genrer av Ake
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-08-09 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake