Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ola och Eli

Scen:
I klassrummet, dagens sista lektion har tagit slut och alla är på väg hem


Ola
En tanig liten kille som anses vara klassens nörd, kompis till Elinor

Elinor
Vanlig tjej, lagom populär

Robert
Muskulös kille, populär i klassen


Elinor
Tar du med dig böckerna?

Ola
Visst, jag har dem här.

Elinor
Bra! Var ska vi vara?

Ola
Vad sägs om vid flaggstången?

Elinor
Hrm, ja, eller.. kanske lite längre bort.

Ola
Varför? Det är så fint där!

Elinor
Men du vet, de andra brukar vara där.

Ola
Åh, jusst ja..

Elinor
Ska vi gå?

Ola
Visst, Eli!

Robert kommer in

Robert
Kallade han nyss dig för Eli?

Elinor
Näe, det gjorde han nog inte..

Robert
Jaha, vad hänger du för här då, Ola?

Ola
Vi ska gå och läsa Fantomen tillsammans, eller hur, Eli?

Robert
Fantomen? Läser du fantomen, Elinor?

Elinor
Alltså, njae.. Jag måste nog gå hem nu.

Robert
Hänger du med till gården ikväll, Elinor? Typ alla kommer vara där.

Elinor
Visst.




Fri vers av Ake
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 23:03



Bookmark and Share


    Issand.
hehe, intressat
man känner ju igen en del..
tss.
bra text!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake