Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ditt vackraste leende


Jag är så jävla less.

Jag med. Egentligen.

Är du less på allt, precis som jag?

Ja, det tror jag.

Vadå tror?

Jag menar ja, det är jag. Precis så känner jag.

Du är korkad.

Förlåt.

F-f-f-uck you!

Förlåt mig.

Jag vill fan inte mer.

Jag är ledsen att du känner så.

Vad fan bryr du dig?

Kanske mer än du tror.

Jag hatar dig.

Jag är ledsen att du känner så.

Jag kanske vill döda dig.

Låt oss hoppas att du inte gör det.

Dra åt helvete.

Jag drar ingenstans.

Allt är tomt.

Det tror jag inte på.

Ok, inte allt. Det finns något.

Vad finns det?

En rädsla. Nej, en oro. Jag vet inte.

Hur känns det?

Som om jag sårat någon, eller gjort något fel. Som om jag ska ramla när som helst, och skada mig ordentligt. Som om det är på väg utför.

Det måste vara jobbigt.

Det är förjävligt. Men jag bryr mig inte.

Vad bryr du dig om?

Håll käften. Jag orkar inte.

Förlåt.

Jag vill känna något.

Hur kan jag hjälpa dig?

Knulla mig.

Va?

Jag har ingen bättre idé.

Ok.

Nej, jag vill inte.

Ok.

Jag orkar inte.

Jag är ledsen att du känner så.

Gör något.

Vad?

Slå mig.

Det kommer inte att hjälpa.

Gör något annat.

Får jag hålla om dig?

Nej.

Ok.

Snälla.

Va?

Gör det.




Fri vers av Ake
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 12:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så självklart underbart frågande, så jättebra!!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake