Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det

det fortsätter när vi slutat
på ICA
i köket
när vi pratar
i bilen
på morgonen
när vi pratar

men det var fint nån gång
ett ögonblick
kanske ett ryggklapp
en puss
skönt på något sätt
den blomman
liksom spirar
i hjärnsmutsen

ofattbart




Fri vers av Ake
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake