Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en man i pansarsköld och en beskyddande kärlek


solitär revolutionär

1. Rörelsehindrade aktioner

en förbjuden revolution

men du kämpar, kryper ur skalet
lyssnar till din intuition & vägrar ta hänsyn till vem som är din konkurrent

du är vild, okontrollerad
redo som segrare

2. i en annan tid: två personer ligger tätt intill varandra mage mot rygg
en djup grop, i en trädklunga, det är vi

3. jag fortsätter att andas de allra viktigaste orden
du höjer mig




Fri vers av sotlugg
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg