Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla väntar på reaktionen från dina steg bort.



kvar står jag här
helt tyst och stilla

alla väntar på en blick
en rörlse

håller andan
ska inte andas för någon annan
det är slut med det nu
jag ska inte andas

för någon annan.




Fri vers av elinli
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli