Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland käftsmällar och hårda ord.


rör mig säkert över mitt revir
snart närmar sig gränsen
gränsen där folk börjar dömma fritt
utan hänsyn.
ska jag korsa den?
oundvikligt
vill ut i stora världen
skaffa större revir
och utforska andras
erövra
aj
fel tankebanor
jag får mig en smäll
inte tänka illa
inte vara annorlunda och säker.
jag har korsat gränsen.
därav smällen
inga fler trygga famnar
jag kastas hejdlöst ut,
längre ut,
ingen återvändo efter första steget.


nu börjar jag leva.
bland käftsmällar och hårda ord
börjar jag leva och andas av mig själv





Fri vers av elinli
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli