Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrottning


Stolt står hon och banar väg genom natten, omgiven av lysande ögon
Om morgonen väntar hon i mörkblå brytningstid
Medan tiden är, blickar hon ut över ett silverhav
När ljuset stiger bleknar hon och lämnar plats,
ty mörkrets drottning hon är




Fri vers av Emmeline
Läst 151 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-12-09 13:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan framför andra
2022-12-12

  miramin
så vacker
2022-12-11

  Fanbäraren
Bra där!
2022-12-11

  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker bild av nattens vinterdrottning.
Lämnar plats till vem, undrar jag. Kanske Kung Bore... :)
2022-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Ett fint porträtt av vinternattens drottning.
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline