Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som inte ryms i en gatlyktas sken.



natt i staden.
speglar mig i gatlyktans sken,

kväver en impuls eller två.

vill för mycket,
det ryms inte i natten


i en gatlyktas sken.




Fri vers av elinli
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli