Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ljus och stjärnor är


Minnen


Mina Julljus var nyköpta
för att användas
de var vita och fyra

De passade i den röda ljusstaken
som jag ställde på vardagsrumsbordet
med den gröna nyplockade mossan

Det var det tredje ljuset som ska tändas
till helgen och det minner mig alltid
om dom som jag saknar

Att samlas här med mig för att minnas
våra Jular då vi ännu var en familj
ännu kunde vara lyckliga




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-10 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström