Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu gäller det att spara på allt och hålla upp värmen inom och utom!


Energibrist innebär fortsatt nedstägning

Vi såg det inte komma!
En ursäkt som ska mildra
ursäkten att inte förstå
konsekvenserna av kortsiktigt
tänkande och behov av att få
pluspoäng fr överheten!

Överdrivena behov av att få stå
i centrum för värdens ögon för
att ställa om till grön energi utan
att inse konsekvenserna av orsak-
verkan. Man lägger nu skulden
på Putin och att kärnkraftverken
inte var lönsamma. Sanningen att
man manipulerar för att slippa undan de beslut som tagits. De la på så mycket
skatt på kärnkraften att det inte blev lönsamt.
Konstigt att det fortsätter med att
underhållet skjuts upp på
de reaktorer som skulle kunna köras!

Har många för mycket pengar på
sina konton. Vill man svälta ut eftersom
allt blir allt dyrare?
Nedbrytningen går allt fortare.

Skjutningarna exalierar och fler ska
fängslas med hotellstandard som kostar
multum.

Håller makteliten på att tappa greppet om
styrningen av landet?

Märkligt att man lägger in ett nytt
dataprogram i en av årets största resdagar som inte är inkört?

Nu kommer också media info om ökad
smittspridning av corona viruset. Håll avståndet basunerar ut!

Vad och vem kommer som Räddare?
När, var och hur?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-10 11:51



Bookmark and Share


  Koloristen
"Håller makteliten på att tappa greppet om styrningen av landet?"

-"Makteliten" tar order av andra herrar. *självcensur*
2022-12-13

  Kungskobran VIP
Som man bäddar får man ligga.
Politiker på i synnerhet vänsterkanten kan fördärva ett land snabbt.
Se på praktexemplet Venezuela med sin vänster kupp.
2022-12-11

  Vindsvala VIP
Stänger man fungerande kärnkraft och inte har tillräcklig ersättning så kan inte resultatet bli annat än elbrist och höga priser, det förstår varje sunt tänkande människa.
2022-12-10

  Thylacine
Ja det händer mycket på en gång.
Många gånger på grund av märkliga beslut.
Kanske folk här borde ställa sig den berättigade frågan om all denna nedbrytning verkligen bara har uppkommit på grund av olyckliga omständigheter och dåligt omdöme, innan räddningen kommer i form av överstatliga frihetsdödande store bror ser dig lösningar. Bra text!
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP