Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kan


Brinna


Världen är full
av olyckliga
de brinner av sig själva
för att ge igen sin förtvivlan

Blir små som sandkorn rastlösa
och fransigt svarta
blickar ner på andra
tar ifrån dem lugn och ro

Fast de är så små nästan osynliga
är deras hat som svällande
Zeppelinare på himlen
dag som natt




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-10 17:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Intressant !

Att inte klaga brukar leda till sjukdom konstigt nog. Skit måste ut.

Världen är ganska lik ett rent helvete om man vågar lyfta huvudet och se hur människor lider.

Att inte se det eller att se det och inte kommentera det är nog inte så bra.

Man kan ju blunda och dricka hallonsaft under en filt också.

Men det är barnet som gör så. Inte den vuxna människan.


2022-12-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De brinner nog upp av sig självt !
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström