Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mjuk


Samba

Jag dansar varje dag
lär mig allt som finns
älskar all musik

Den får mig glömma
bara leva i en vacker dröm
få själen att må bra

Den är mitt redskap
den jag måste lita på
den är min vän och älskade

Mitt Kärl




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström