Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iskristall


Snöfall (Ordkonst)

 


Snö

flinga

fall

fall

i

snöfall

fall nu

snö

fall

iskristall

fall 

vackert

fall sakta

virvla 

i mönster

fastna på mitt fönster

som täcket på min jord

ni finns i mina ord 

snöfall

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-12 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP