Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är kysslektiker

Jag är kysslektiker

Det finns så mycket jag vill säga                                  mellan fyra ögon
Två näsor och dina läppar.
Men ibland är det inte så lätt att uttrycka sig.                Att formulera en världsnyhet på kartan 
Och alla mina viskningar blir                                              till ballader i mitt hjärtas                                          kammare, en opera
Alla mina kromosomer åhörare                                      Min signatur kopieras i minnet
Och du och jag bli ett viralt fenomen
Sida för sida
Vill jag bläddra i dig



Jag är kysslektiker

Alla mina själsliga uttryck
Finns i dina ögon också
Och min längtan stammar
Stammar på tungan
Och väger sina ord

Jag är kysslektiker

Önskar ett helt lexikon
Med mina läppar mot
din blottade hals och
Mina händer om dina höfter

Det finns så mycket
att säga
Men ibland kommer
alla orden till sin rätt

i en kyss




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-13 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kyssens magi och oerhörda laddning, som en bok på tusen sidor, så väl du fångar den!!!!
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP