Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till min fru. Bröllopsdagen härförleden i åminnelse.


Dimensioner


Tiden vår är borta
sedan länge,
men vi gillar läget.
Så vi räknar dess löv,
dess kärvar,
dess staplar,
bundna i garn.
Den gamla tillblivelsen,
formad i detalj,
band sin vikt
tillsammans med oss.
Alldeles för tung
för någon av oss nu
att plocka upp
och bära med oss.
Nu går vi vidare -
i en annan dimension.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen