Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till vår tids "Lucia" ... eller är det LucIFERia?


Gyllene


du är gyllene -
du lyser.
du glittrar i din härlighet
- tror du
och fångar inte dig själv
- tror du
och du bryr dig inte.
dina ögon tänker
och väjer
och böjer sig
- för guldet.
gyllene ljus
på väg ut.
på väg bort.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-13 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen