Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara jag?

 

 

 

Varför ska tankarna på döden

komma bara för att man blir äldre

den kommer ändå

så varför nu!

Den kan vara långt bort

men också nära.

 

Det finns ju ändå en högre makt

som styr våra liv

varför ska jag då oroas.

 

Men ändå är de där

tankarna!

Är det bara jag

som lider så?

 

Det finns annat att tänka på

som inte ger samma smärta.

Har ändå livet

och kärleken till den.

 

Är det bara jag!

 

 

 




Prosa av M M Mannheim VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-13 23:11



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Att du oroas och känner smärta inför döden säger mig att du har en del saker att reda ut.

2022-12-15

  WyS VIP
Livet och döden går hand i hand.
Allt är energi.
Kroppen lämnas där den hör hemma... Själen rinner tillbaka till källan. Det finns en ingång och en utgång.
2022-12-14

  Ninananonia VIP
Berörande ord.
Ibland Blir det bara så.

2022-12-14

  nattversioner VIP
det är inte bara du!
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP