Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mångskiftande.


Nostalgi


Det regnar kryddor.
Det får mig att nysa.
Jag badar i vin-sommarvärmen.
Vinden doftar av friterade svålar.
Men här,
i ett tillstånd av likgiltig färg,
blundar jag mot den
för din svettsäsongs skull.
Jag sover
för att drömma om dina stjärnor.
Vore jag en poet
skulle jag gifta mig bara med dig.
Vi skulle vila tillsammans
på den stora stranden
under dagen
och på kvällen
le åt solen i dess kurragömmalek.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-14 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen