Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen har det roligare än


Vi


I det blå huset
var tankarna solklara
runda som Edamerostar

Skratten ekade så fjunlampan
darrade omkring över köksbordet
Augustus kaffekopp ramlade

Ner på golvet den höll
för den var av plast
Ringo som höll på äta

Hårdisar som kvällmat hoppade högt
han var nämligen en katt en
Grand Canion tilläggs för
att utöka gapskratten




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-14 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström