Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas


Solen 

ett timglas


Månen

onåbar


Livet

en vindpust


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-15 11:43



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fin dikt med djuphet
Ser in timglaset
den glittrande solen mot dig.
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP