Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart kommer julregnet till Göteborg. Vi som har det så härligt nu. Jag fick orden barnbarn, istapp och slalom av TrollTörnTrappan. Skriver 21 ord, tre av dem går vidare till Lena Söderkvist. Med är också Chan och Cikoria blå.


Diktarsjå (stafett)

”Skidbackens slalomåkskorn
yrande mot istappars enhörningshorn …”

(Skriver en snödikt
innan vintern är all
ty regnmolnet är nödigt
likt barnbarn i overall)




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-15 21:11



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Skojig och insiktsfull rimpoesi, väldigt annorlunda konstruktion till på köpet.
2022-12-15

  Cikoria Blå VIP
Den här fick mig att le lite. Rolig.
2022-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
Hå och hej, hade varit skönare för oss ifall molnen haft overall på sig?!
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP