Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Undrar hur kan det vara att det kan vara.


Kan vara

En puls värmer mig till att sova
och jag undrar vilken puls
det kan vara.
En dröm springer som vilda hästar
genom sömnen min
och jag undrar vilken dröm
det kan vara.
Ett spöke kommer ibland
för att vika papper runt orden mina.
Påminner mig om att jag har min tid
och jag undrar vilken tid
det kan vara.
Jag undrar också över dig
och vem du kan vara.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-16 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen