Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ghost mode



Nu går jag in i ghost mode över de kommande Julhelgerna och så.

Kanske reser bort några dagar.

Och låta världen och människorna massakrera sig själva därute.

Dom behöver inte mig.

Jag är så duktig på att massakrera mig själv ändå.

- - -

Och jag har ju två biljetter till In Flames i Scandinavium ikväll.
Och har ingen att gå med.
Jag är dock inte sugen ändå.
Är ju i ghost mode.
Så jag försöker att sälja dom på nätet,
går dock så där.
Troligtvis river jag dom bara.
Eller skänker bort dom till bättre behövande.

- - -

Och jag skall strax kasta in min Julskinka ugnen.
Då blir det en Julskinkemacka ikväll,
istället för In Flames.

- - -

Och i natt tänkte jag på
hur jävla elaka människor kan vara.
Detta efter den mardrömslika veckan jag upplevt.

Jag förstår ännu bättre efter sådant här,
att Gud inte existerar.
Inte chans.

Då hade han väl örfilat all ondska.

Jag förstår varför jag har tappat tror på mänskligheten.

Allt det jag sett och upplevt bevisar ju bara vilka galningar vi människor är.

Djupt tragiskt.

- - -

Men jag kommer i alla fall att få äta Julskinka i ikväll.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-12-17 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP