Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Epilog


Nu kom DHL från tryckeriet i Riga med min nya bok.
Ytterligare ett livsverk levererat.
Finns snart på Cdon, Adlibris, Bokus m.m.
Cch kommer på Storytel m.m. som ljudbok i februari.
Nu kan jag lungt koncentrera mig på min 5:te bok. Den kommer i framtiden.
Bara jag överlever den här bisarra världen som pågår runtikring mig.
Nu går jag nog in i Ghost mode över helgerna.
Nu låser jag min dörr eller åker bort någonstans och funderar över existentialism. Det känns som om Nietzsche återigen hade rätt med tanke på veckans brutala prövningar.

God Jul.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP