Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Detta är ingen dagschlända hörrö!" (Den namnkunnige).


Vinterflugan


vinterflugan
på en lampskärm.
den levde så länge
för detta.
att bli sedd.
att dö mot ljuset.
dess vingar
en ny nyans
att läsa av.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen